Så tycker kunderna om Snabbfinans

Vi har analyserat 16 recensioner från oberoende källor, såsom exempelvis Google, och det genomsnittliga betyget för Snabbfinans är 3.1. Eftersom att vi samarbetar med långivarna betygsätter vi dem inte själva.

Vi har inte hittat så många omdömen om Snabbfinans. Därför blir analysen mindre nyanserad och kommentarerna färre.

Positiva kommentarer

Kunderna uppskattar att lånet är snabbt och smidigt, en kund uppger att denne fått pengar utbetalade inom en timme. Ett låntagare tycker att räntan är hög men att den totala kostnaden är ändå okej i jämförelse med andra långivare. Detta för att vissa långgivare har många extra avgifter, vilket inte Snabbfinans hade. En annan kund uppskattade att den fick beviljades lån som låginkomsttagare. Andra långivare hade nekat låntagaren på grund av för låg inkomst.

  • Inte så dyrt
  • Lån trots låg inkomst
  • Snabbt och smidigt

Negativa kommentarer

Det verkar vara delade meningar om inkomstkravet. Medan en kund tycker att det är bra att denne kunde få lån trots låg inkomst uppger en annan den tycker att inkomstkravet är för högt.

  • Hög ränta
  • För högt inkomstkrav

Representativt räkneexempel:

Du lånar 10 000 kr i 6 mån med en ränta på 39,00 %. Räntekostnaden (1 168 kr) samt avgifter (395 kr) innebär en kostnad på 1 927 kr/mån (effektiv ränta 58,59 %).Jämför erbjudandenFler jämförelser